Se världen från en cykel | bloggtips

bloggtips

Annons

Se världen från en cykel

 

Cykeln

Jag kan känna stor lycka i kroppen när jag en solig vårdag tar min cykel och trampar iväg. Det är en enorm frihet att susa fram genom staden eller efter vägen på mina två hjul. Jag känner dofter från naturen och hör ljuden de brusar. Det kan vara fågelsång, barn som leker eller bilarna som brummar runt i kring mig. Det är bilden som jag kan förnimma av att cykla när jag vintertid sitter och drömmer om vad jag ska göra när våren äntligen kommer och lusten att vara utomhus blir stark. Att cykla är verkligen både roligt och nyttigt. Det tar mig från A till B samtidigt som jag får min välbehövliga vardags motion.

Cykeln som inspiration

Jag tycker om att fotografera. Naturen är en av mina favoritobjekt när jag ger mig ut med min digitala fotoutrustning för att hitta bra bilder. Jag cyklar gärna när jag ger mig ut för att fotografera. Det är så enkelt att stanna och trycka av kameran när jag cyklar. Det är verkligen bara att bromsa in och göra kameran färdig för att fotografera. Jag kan enkelt packa med mig min digitala kamerautrustning. Jag kan till och med få med mig ett stativ om jag vill ta väldigt avancerade bilder. Det finns flera fördelar med att leta motiv för fotografier när jag susar fram på min cykel och det är att jag får väldigt bra möjligheter att se hur mina bilder ska te sig ut direkt. Om jag sitter i en bil måste jag oftast går bilen när jag stannat och sedan fokusera det jag såg inifrån bilen och hoppas att bilden ter sig lika bra som den gjorde från mitt bilsäte. Att jag får motion samtidigt som jag skapar fina foton är bara ytterligare ett plus.

När jag kommer hem

Efter en cykeltur med kameran är det skönt att komma hem igen. Det är underbart att sitta med en kopp kaffe och gå igenom dagens skörd med bilder. Jag tycker om att sitta och gå igenom mina foton och spekulera i vad jag kan göra med dem. Det finns ju många användningsområden för fotografier.

Jag brukar fylla några fotoalbum hos ifolor.se med de foton som jag tycker särskilt mycket om. Jag väljer ut mina digitala filer och skickar in dem via nätet till något av alla fotoföretag och på några dagar så har jag fina fotografier som jag kan njuta av.

Det är enkelt att beställa förstoringar och även andra fotopresenter som jag kan ge bort. Fotokalendrar eller en almanacka är alltid uppskattade presenter.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats